Utlåningscentral

 

Nu börjar vi närma oss 😉

 

Som vi har förmedlat innan så kommer vi att under detta lajvet ha tillgång till en dedikerad grupp spelare som kommer kunna spela roller viktiga för de olika miniscenarion som kommer köras under lajvets gång. Vi har haft liknande scenarion på tidigare lajv, t.ex mini uppdrag med olika mål, etc. Skillnaden är att vi denna gången kommer ha tillgång till en egen spelarbas, och därmed enklare kommer kunna lösa den logistik som vanligtvis gör dessa svåra att rodda.  Dock så har denna typ utav extra krydda till spelet varit efterfrågat, vilket gör att vi lagt lite extra krut på att få in detta bonusupplägg.

Vi har en hel del utrustning ordnat för ändamålet, men vi vill kunna vara så anpassningsbara som möjligt. Därför kommer vi att ha en utlåningsmöjlighet innan lajvet. Har du någon extra utrustningsdetalj specifik för kampanjen, eller kanske för den delen en hel utrustning? Låna ut den till oss, så kommer vi kunna erbjuda snyggare scener, fler gånger.

Självklart tar vi ansvar för era lajvgrejer under tiden, och kommer ersätta om så att det kommer bort eller skadas. För att förhindra att det blir förvirring runt sakerna, så kommer vi dokumentera och fota vilka som lånade ut utrustning, och vilken utrustning det var, för att det så enkelt som möjligt skall komma tillbaka till sin ägare efter lajvet.  Sakerna kommer att förvaras i ett ständigt bemannat off-hus under spelets gång, och kommer inte att lämnas obevakade. Vi vet själva hur mycket svett och tårar man har lagt ner 😉

Vi vet att många har lånat ut till vänner och nya spelare (vilket är fantastiskt, och visar på Krigshjärtas öppenhet) Men kanske finns någon eller några atteraljer som ni kan ta med. Every little help. Vapen behövs inte, men i princip allt annat kan vara praktiskt. Finns inget för mycket i detta fallet.

Är det så att ni har frågor eller liknande, maila oss, eller hugg oss på facebook.

mvh

Projekgruppen