Anmälan

Anmälan

Vi kommer att använda Krigshjärtas nya anmälningsportal, som i framtiden kommer att användas till fler av Krigshjärtas lajv. Vi är dock stolta att med KH7 vara först ut.
Här får ni först skapa ett konto och därmed fylla i den informationen föreningen är intresserade av. Därefter kan man med detta konto anmäla sig till lajvet. När man gör detta får man en unik kod som gör det enkelt för oss och föreningen att sen hantera eran betalning och anmälan. Väldigt viktigt att ni följer instruktionerna och ser till att skriva in koden när ni överför pengarna.

När den mottagits kommer din roll att uppdateras med en status som meddelar att du har betalt.

Allt deltagande sker på egen risk. Arrangemanget tar ej ansvar för dig eller dina egendomars säkerhet men kommer att göra allt för att förhindra olyckor. Samtliga deltagare måste vara 18 år fyllda, eller deltaga med målsmans underskrift, en “fadder” på lajvet och efter att ha diskuterat med projektgruppen..

Har ni frågor eller funderingar runt hur detta fungerar så kan ni ta kontakt med Projektgruppen via KH7@krigshjarta.com, eller prata med Peter Edgar på t.ex facebook.

Hur mycket kostar en biljett?

På Krigshjärta 7 använder vi en solidarisk anmälningsavgift, det innebär att du betalar utifrån de ekonomiska möjligheter du själv har. På det här sättet kompenserar vi för de klassklyftor och behov som finns i vårt samhälle och ger så alla deltagare möjligheten att delta utifrån sina egna förmågor. Du avgör själv vilken ekonomisk situation du har – så missbruka inte den här möjligheten. I biljettkostnaden ingår medlemskap i Föreningen Krigshjärtan, vilket är obligatoriskt för deltagande av försäkringsskäl.

Studenter, arbetslösa, låginkomsttagare, resande från andra länder m.fl. betalar 500 SEK.
Arbetande deltagare med en dräglig inkomst betalar 700 SEK.
Du kan också välja att åka med Supportbiljett, då betalar du 1000 SEK och får ditt namn på vår tack-lista. Du bidrar också till att göra lajvet bättre.