Information om anmälan

Hej!

Som många säkert förstår så hade vi vid detta laget gärna släppt anmälan för lajvet.
falkar0001

Detta var tänkt att göras genom föreningens nya anmälningssystem, komplett med en tjänst för att kunna betala direkt via sidan. Mycket smidigt för alla sidor inblandade.

Systemet är färdigbyggt, men kräver ett visst administrativt arbete och vissa formulär från Skatteverket. Detta har tyvärr dragit ut på tiden och vi känner att det inte  är mer rätt att dela med oss av planerna för hur vi tänker runt detta.

Då vi i Projektgruppen vill ha det så fort som möjligt så har vi i samrådan med den huvudsakliga beställaren av systemet (Föreningen Krigshjärtan) valt att under omständigheterna strunta i funktionen att kunna betala via sidan. Såklart tråkigt att inte kunna erbjuda den fulla funktionaliteten, men det är helt enkelt inte något vi kan vänta mer på.

Vi kommer fortfarande använda det nya systemet, och det ser ut att bli omarbetat i helgen för att passa våra önskningar, går detta bra kommer systemet vara klart för användning nästa vecka.

Utan att lova för mycket så kommer det fortfarande vara smidigare än tidigare år, både för er som deltagare och för föreningens kassör

Tack för ert tålamod hittills, och håll i pengarna lite till 😉

/Projektgruppen