Tack

Hej

Resan som är och har varit Krigshjärta VII – Utpost 214 är nästan klar. Arbetet har varit långt, vid tillfällen slitsamt men också fruktansvärt belönande. Att nu efter lajvet få se alla positiva, glada minnen är som arrangörer/projektgrupp fantastiskt.

Det finns mängder, oändliga mängder, tack som behöver förmedlas. Framförallt vill vi tacka våra deltagare, för utan er så finns det inga att rodda ett lajv för, ingen som vi kan anstränga oss för, och ingen vi kan få energi ifrån när ni lägger ut fräcka bilder eller diskuterar i facebookgrupper.

Sen finns det några specifika tack, formulerat dels från projektgruppen, men också från mig som projektledare.

Projektgruppen:
Maria: Att rodda detta utan dig hade varit otänkbart. Din insikt i KH, och det enorma driv som du har i att dels göra ett bra lajv, men också för att skapa ett bättre klimat för lajvarna är imponerande.

Robin: Du var där både i början för Krigshjärta, men också i början av planerandet för Utpost 214. Hade nog aldrig blivit av om vi inte haft de där första snacken.

Hampus: Du tog de första ideerna runt utposterna, runt zonerna som skulle generera en konstant resurs och gjorde något mer av det. Utan dig hade det inte funnits några NPCs.

Bygg-gruppen. 
Tack för att ni dök upp och helt outröttligt byggde torn, flyttade virke och lite allt annat man kunde be om. Tack för att ni stog ut med en lite stressad projektledare som hade önskningar om vad och var ni skulle bygga.

Så, tack til:
Terje Walberg, Gustav Persson, Evelina Sandell, Helge Wilk, Torbjörn Walberg och Linnéa Björklund.

NPC gruppen:
Utan dom hade vi inte kunnat leverera lika mycket utav det vi kallade “Krigshjärta +”. Under lajvet spelade dom allt från krigets utsatta till de som låg bakom det. Flera gånger hade vi innan lajvet fått höra önskemål från spelare om vad mer  dom ville ha på lajvet. En av de var att ni som deltagare ville ha mer av de småupppdrag som förekommit i mindre skala på tidigare lajv, NPC gänget fick det att hända.

tack till:
Agata Swistak [PL] Aleksandra Hedere [PL] Boruta Boruta [PL] Carl Nordblom [SE] Charles Nielsen [DK] Daniel Wiegell [DK] Frederik Nylev [DK] Hampus Ahlbom [SE] Lasse Küchenthal [DK] Linka Boruta [PL] Louie Bergendal [SE) Luciano Foschi [DK] Oskar Masgård [SE] Robin Berglund [SE] Sofie Støvelbæk [DK] Signe Hornborg [SE] Amanda Rasmussen [DK]

 

Gruppsammordnare
Tack för det jobb ni har gjort för oss och för era grupper. Ni har tagit stort ansvar för era grupper, och i flera fall lagt nästan skrämmande mycket tid på detta arrangemang. Tack.

Krigshjärta Supporters.
Tack till er som köpt suppporterbiljetter till arrangemanget. Även om det inte gör er till bättre deltagare än de som inte hade den finansiella möjligheten så har det gett oss möjligheten att köpa lite extra virke eller tyg. Ni kommer också få tack på ett annat sätt, beroende på era önskemål.

Tack till:
Andreas Nilsson, Anders Palm, Torbjörn Walberg, Viktor Stålhandske, Daniel Landgren, Erik Elenström, Robert Bjurshagen, Jimmy Werf, Kajsa Seinegård, Cecilia Dolk och Niklas Lindgren.

Och igen, tack ni deltagare som valde att komma på Krigshjärta VII, Utpost 214.
Ni är bäst..

mvh Projektgruppen.